Διαμονή στον Πλαταμώνα Πιερίας

SUPERIOR FAMILY ROOM

Welcome to Zeus Hotel Platamonas
Come as a guest... Return as a friend

Απόλυτη Ανεση

Δίχωρο Οικογενειακό Δωμάτιο για μεγάλα παιδιά με διπλή είσοδο

Τα Superior Family Rooms (55m²) αποτελούν την ιδανική επιλογή για οικογένειες με δύο μεγάλα παιδιά που επιθυμούν να χαρούν μία άνετη διαμονή με ανεξαρτησία κινήσεων τόσο για τους γονείς όσο και για τα παιδιά καθώς υπάρχει ξεχωριστή είσοδος για τους δύο χώρους που ενώνονται βέβαια εσωτερικά με ενδιάμεση πόρτα.

Βρίσκονται στην μέση του επάνω ορόφου του ξενοδοχείου εκατέρωθεν και είναι από τα μεγαλύτερα οικογενειακά δωμάτια που διατίθενται στην ευρύτερη περιοχή του Πλαταμώνα και των Νέων Πόρων για οικογένειες.


Κάθε Superior Family Room αποτελείται από δύο μοντέρνους και καλαίσθητους χώρους που χωρίζονται από μία εσωτερική πόρτα. Το κύριο υπνοδωμάτιο έχει τις προδιαγραφές ενός Deluxe Double δωματίου και επιπλωμένο μπαλκόνι. Το όμορφο και λειτουργικό μπάνιο στον χώρο του δίκλινου διαθέτει ειδική καμπίνα με στήλη υδρομασάζ και επώνυμα προϊόντα μπάνιου. Στον δεύτερο χώρο υπάρχουν 2 μονά κρεβάτια που έχουν διακοσμηθεί σαν ένας σύγχρονος καναπές με μεγάλα μαξιλάρια και ένα μεγάλο παράθυρο από επάνω που προσφέρει ανεμπόδιστη θέα. Κλιματισμός και LED-TV υπάρχουν και στους δύο χώρους.

Συνδυάστε τη διαμονή σας με επιπρόσθετες υπηρεσίες και απολαύστε ειδικές τιμές προσφορών για πακέτα διακοπώνHalf Board

Συνδυάστε τη διαμονή σας με το πακέτο Half Board και απολαύστε καθημερινά μία διαφορετική συνταγή ενός ελληνικού φαγητού.

Stay n Drive

Συνδυάστε τη διαμονή σας με ένα αυτοκόνητο. Παραλαμβάνεται από το ξενοδοχείο και παραδίδεται εκεί. Υπάρχει επιβάρυνση 50,00 για κάθε αλλαγή τοποθεσίας

Airport Transfer

Δυνατότητα μεταφοράς έως 4 ατόμων με τις αποσκευές τους από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης (SKG) έως το ξενοδοχείο. Το κόστος κάθε διαδρομής είναι 150€.

Group Transfer

Δυνατότητα μεταφοράς έως 9 ατόμων με τις αποσκευές τους με VAN τόσο από και προς το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης (SKG) όσο και για την οργάνωση ατομικών εκδρομών.

Travel to Islands

Επισκεφτείτε αυθημερόν τις χρυσαφένιες παραλίες των νησιών Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλόννησου σε πολύ προνομιακές τιμές.

Rent a Bike

Απολαύστε μία απογευματινή βόλτα με ποδήλατο που μπορείτε να ενοικιάσετε απευθείας από το ξενοδοχείο. Η χρέωση του ποδηλάτου είναι 8€ την ώρα ή 25€ ημερησίως.