Διαμονή στον Πλαταμώνα Πιερίας

DOUBLE ROOM

Welcome to Zeus Hotel Platamonas
Come as a guest... Return as a friend

Απόλυτη Ανεση

Deluxe Δίκλινα Δωμάτια σε άσπρο-γκρι ή καφέ διακόσμηση με 1 διπλό ή 2 μονά κρεβάτια

Συνδυάζοντας κομψότητα και άνεση, τα δίκλινα αυτά δωμάτια με τη λιτή διακόσμηση σε καφέ ή σε άσπρο-γκρι χρωματισμούς και τις σύγχρονες ανέσεις σε παροχές και εξοπλισμό, προσφέρουν τις ιδανικές προϋποθέσεις για στιγμές χαλάρωσης και άνετης διαμονής.

Όλα τα δίκλινα δωμάτια του ξενοδοχείου ZEUS είναι ευρύχωρα, πλήρως εξοπλισμένα, άνετα και απόλυτα λειτουργικά με δυνατότητα επιλογής κρεβατιού ανάμεσα σε 2 μονά ή 1 μεγάλο διπλό κρεβάτι. Στον τύπο αυτό του δωματίου δεν υπάρχει δυνατότητα προσθήκης επιπρόσθετου κρεβατιού.


Χρήσιμες Πληροφορίες:

  • Check-in: 14:00  Check-out: 11:00. Late Check-out μέχρι τις 20:00 (extra χρέωση το 50% της τιμής χρέωσης της ημέρας) ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.
  • Πολιτική παιδιών:  Όλα τα παιδιά κάτω των 2 ετών διαμένουν χωρίς χρέωση. Για τα παιδιά από 2-6 ετών που χρησιμοποιούν το κρεβάτι των γονιών τους, υπάρχει μία ενδεικτική χρέωση 5,00 ανά ημέρα διαμονής. Παιδιά άνω των 6 ετών χρεώνονται ως ενήλικες. Υπάρχει δυνατότητα παροχής παρκοκρέβατου αλλά εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα κατά τη στιγμή της κράτησης.
  • Πολιτική Καθαριότητας: Καθημερινός καθαρισμός δωματίου και αλλαγή κλινοσκεπασμάτων κάθε 2η μέρα

Συνδυάστε τη διαμονή σας με επιπρόσθετες υπηρεσίες και απολαύστε ειδικές τιμές προσφορών για πακέτα διακοπώνHalf Board

Συνδυάστε τη διαμονή σας με το πακέτο Half Board και απολαύστε καθημερινά μία διαφορετική συνταγή ενός ελληνικού φαγητού.

Stay n Drive

Συνδυάστε τη διαμονή σας με ένα αυτοκόνητο. Παραλαμβάνεται από το ξενοδοχείο και παραδίδεται εκεί. Υπάρχει επιβάρυνση 50,00 για κάθε αλλαγή τοποθεσίας

Airport Transfer

Δυνατότητα μεταφοράς έως 4 ατόμων με τις αποσκευές τους από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης (SKG) έως το ξενοδοχείο. Το κόστος κάθε διαδρομής είναι 150€.

Group Transfer

Δυνατότητα μεταφοράς έως 9 ατόμων με τις αποσκευές τους με VAN τόσο από και προς το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης (SKG) όσο και για την οργάνωση ατομικών εκδρομών.

Travel to Islands

Επισκεφτείτε αυθημερόν τις χρυσαφένιες παραλίες των νησιών Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλόννησου σε πολύ προνομιακές τιμές.

Rent a Bike

Απολαύστε μία απογευματινή βόλτα με ποδήλατο που μπορείτε να ενοικιάσετε απευθείας από το ξενοδοχείο. Η χρέωση του ποδηλάτου είναι 8€ την ώρα ή 25€ ημερησίως.