Πρωινό

Ένας πλούσιος μπουφές από φρέσκα υλικά και τοπικά εδέσματα σερβίρεται καθημερινά στην αίθουσα του πρωινού από τις 08:00 έως τις 10:00. Απολαύστε το πρώτο γεύμα της ημέρας με λιγότερες ή περισσότερες θερμίδες στην πέτρινη βεράντα του ξενοδοχείου και με θέα τον καταπράσινο κήπο, την πισίνα αλλά και τα πολυρυθμικά συντριβάνια.

Μεσημεριανό

Με αγνά υλικά και αμέριστη αγάπη για την πραγματική φιλοξενία των επισκεπτών μας, δημιουργήσαμε ένα μενού απλό αλλά φτιαγμένο με γαστρονομική αρτιότητα τόσο σε ποιότητα υλικών όσο και σε εκτέλεση. Για εμάς, το φαγητό είναι σημαντικό και γι΄αυτό δεν αποτελεί απλά μία ακόμη παροχή του ξενοδοχείου. Είναι μία εμπειρία που συμπληρώνει την αίσθηση πραγματικής χαλάρωσης και ηρεμίας της διαμονής.

All Day Snack & Bar

Δροσιστικά ποτά και απολαυστικά ορεκτικά είναι διαθέσιμα από το μπαρ του ξενοδοχείου για να γεμίσουν ευχάριστα τις ατελείωτες ώρες χαλάρωσης στην πισίνα. Όσο η ώρα περνάει, η μουσική χαμηλώνει και ο χαμηλός φωτισμός του μπαρ προετοιμάζει ένα σκηνικό ρομαντικό στο ξύλινο πλατώ του. Ένα ποτήρι κρασί ή ένα ποτό είναι μία τέλεια αφορμή για να ξεκινήσει κανείς μία συζήτηση ή απλά να δημιουργηθεί η ιδανική στιγμή για να απολαύσει την αίσθηση της απόλυτης γαλήνης.